Exposicions

2022 · Coautora de l’exposició El camp d’elles amb la fotògrafa Laura Van Severen que s’ha presentat al Centre de Cultura de Sant Cugat (abril), al Museu Etnogràfic de Ripoll (agost), a l’Ajuntament de Campelles (noviembre), i al Festival Revela de Vilassar de Dalt (juliol 2023).

2019 · Comissària de l’exposició L’ull de la música al Gran Teatre del Liceu.

2018 · Comissària de l’exposició Lluís i Gerard Claret, 50 anys, al centre cultural La Llacuna d’Andorra la Vella i al Palau de la Música Catalana.

2013 · Comissària de l’exposició El somni de Franc Aleu i El Celler de Can Roca al Centre Arts Santa Mònica.

2011 · Col·labora en el comissariat de l’exposició Clementina Arderiu, parla l’ànima amb Victòria Palma a CitiLab Cornellà, Ajuntament de Cornellà.

2010 · Comissària de l’exposició Alicia de Larrocha al Palau de la Música Catalana, 1930-2002, Palau de la Música Catalana.

2008 · Comissària de l’exposició Baldomer Gili i Roig, l’objectiu del pinzell, Museu Morera de Lleida.

Comissària de l’exposició Els Nin, l’arrel de l’art (centenari del naixament del compositor Joaquim Nin-Culmell), Palau Moja, Departament de Cultura de la Generalitat, 2008.

Participa en l’exposició commemorativa del 25è aniversari de la segona etapa de la Revista Musical Catalana, juntament amb Mercedes Conde i amb Eva Guillamet, desembre 2008 – gener 2009.

2004 · Assessorament del muntatge de l’exposició de dibuixos d’en Cesc al Palau de la Música Catalana, inaugurada el 15 de novembre 2004.

Textos i assessorament de l’exposició Contrapunt: Enric Granados i Pau Casals. Fundació Pau Casals, El Vendrell, inaugurada el 2 de desembre 2004, Museu de la Música de Barcelona 2006, Escola Municipal de Música del Vendrell, 2016.

2003 · Col·laboració en l’exposició Cuixart, ara comissariada per Baltasar Porcel i en el seu catàleg amb el text “Un retrat de perfil”. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Sala Verdaguer del Palau Moja, Barcelona.

Comissària de l’exposició Cuixart al Museo de Arte Contemporáneo de Unión Fenosa (MACUF), A Coruña, juliol-septembre 2003.

2001 · Exposició commemorativa Acadèmia Granados-Marshall, cent anys al Palau de la Música Catalana (gener 2001) i a l’Oficina de la Generalitat de Catalunya a Lleida.

1998 · Comissària de l’exposició sobre el llegat de Conxita Badia en motiu de la donació del seu arxiu privat a la Biblioteca de Catalunya. Biblioteca de Catalunya.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *