Presentació

Foto: Laura Van Severen

Vaig començar el 1993. He col·laborat en revistes culturals com la Revista Musical Catalana, Bonart, Serra d’Or, Garrotxes, Opera Actual, Ritmo i Scherzo

He publicat les biografies de la soprano Conxita Badia, el violoncel·lista Gaspar Cassadó, el pintor Modest Cuixart i la pianista Alícia de Larrocha, entre altres llibres. 

He comissariat exposicions com la de Baldomer Gili i Roig L’objectiu del pinzell al Museu Morera de Lleida i la de Els Nin, l’arrel de l’art al Palau Moja, entre d’altres. Darrerament he format part de l’exposició El camp d’elles amb la fotògrafa Laura Van Severen.

He treballat amb institucions com el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, el Gran Teatre del Liceu, la Biblioteca de Catalunya, la Fundació “la Caixa”, la Fundació La Pedrera, la Fundació Pau Casals, la Fundació Victòria de los Ángeles, la Fundació Mas i Mas, la Fundació Catalunya Cultura, i la Fundació Jordi Savall – Centre Internacional de Música Antiga. 

He fet la comunicació i difusió de projectes culturals com el centenari de l’Acadèmia Granados-Marshall, el Festival de Pasqua de Cervera i els “30 Minuts de Música a La Pedrera”.


monica@monicapages.com

Uneix-te a la conversa

1 comentari

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *